InfoTietosuojaselosteTovari.fi

Info

kuviasuomesta.fi jakaa ilmaisia kuvia Suomesta. Kuvat on lisensoitu CC0 lisenssillä, joten voit tehdä niille mitä haluat. Älä kuitenkaan lataa kuvia muihin kuvapankkeihin myyntiin tai omissa nimissäsi.

kuviasuomesta.fi palvelua ylläpitää Markkinointitoimisto Tovari. Myös suurin osa palvelun kuvista on Tovarin toisen perustajan, Joona Kotilaisen ottamia.

Jos palveluun liittyen tulee mitään kysyttävää, laita viestiä meille osoitteeseen terve[at]tovari.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Jaatte ilmaisia kuvia. Miten se voi olla järkevää?

Uskomme auttamisen voimaan. Jos pystyy olemaan hyödyksi toiselle ihmiselle, annettu apu palaa kyllä jotakin reittiä takaisin.

Mihin palvelusta löytyviä kuvia voi käyttää?

Palvelusta löytyviä kuvia saa käytännössä käyttää mihin tahansa. Voit käyttää kuvia esimerkiksi verkkosivuillasi, blogissasi, sosiaalisissa medioissa, painotuotteissa, t-paidoissa tai vaikka videoissa, myös kaupallisissa tarkoituksissa. Et kuitenkaan saa laittaa kuviasuomesta.fi palvelun kuvia muihin kuvapankkeihin tai myyntiin omissa nimissäsi.

Pitääkö minun mainita kuvaajan nimi kuvan julkaisun yhteydessä?

Kuvaajan nimen tai kuviasuomesta.fi palvelun mainitseminen kuvan yhteydessä ei ole pakollista, joskin se on erittäin suotavaa. Kuvaajat jakavat kuviaan palvelussa vastikkeetta, joten olisi mukavaa, jos jaat heidän nimeään kuvan yhteydessä. Nimi löytyy kuvan tiedostonimestä ja klikkaamalla kuvan auki etusivulta.

Mistä saatte palvelun kuvat?

Palvelun kuvat saadaan suoraan ihmisiltä, jotka haluavat jakaa Suomi-kuvansa kaikkien käyttöön. Kiitos heille siitä!

Voinko lähettää palveluun omia kuviani?

Mikäli sinulla on kuvia, joita haluaisit julkaista palvelussa, lähetä sähköpostia osoitteeseen terve[at]tovari.fi. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme, kuinka se onnistuu.

Eikö tämä polje valokuvaajien oikeuksia?

Valokuvaajilla on oikeus tehdä omille kuvilleen, juuri se, mitä he haluavat. Jotkut saavat iloa siitä, että näkevät käyttämättömät kuvansa mahdollisimman laajassa käytössä.
Emme pakota ketään laittamaan kuviaan palveluun ja jaamme kuvia vain niiltä ihmisiltä, jotka itse haluavat antaa kuvansa kaikkien ihmisten käyttöön ilmaiseksi.

Julkaisetteko myös kuvia ihmisistä?

Julkaisemme palvelussa kaikenlaisia Suomessa kuvattuja kuvia. Kuva voi olla otettu ihmisistä, eläimistä, maisemista, esineistä, rakennuksista tai tavaroista, kunhan se vain on kuvattu Suomessa. Julkaisemme tällä hetkellä kuvia ihmisistä vain siinä tapauksessa, että heitä ei voi tunnistaa kuvasta. Tunnistettavien ihmisten osalta meidän pitäisi lisätä palvelun ylläpitoon yksi lupakerroin lisää mallin kuvankäyttöluvan osalta.

Julkaisetteko kaikki palveluun lähetetyt kuvat?

Pyrimme pitämään palveluun lähetettyjen kuvien laadun mahdollisimman korkeana. Emme välttämättä julkaise kaikkia palveluun lähetettyjä kuvia.

Millä lisenssillä palvelun kuvat ovat julkaistu?

Sivustolla julkaistut kuvat ovat lisensoitu CC0 (Creative Commons Zero) lisenssillä. Kuvia ei kuitenkaan saa jakaa muissa kuvapankeissa.

Kuka ylläpitää kuviasuomesta.fi palvelua?

Palvelua ylläpitää Markkinointitoimisto Tovari. Suurin osa palvelussa jaetusta kuvista on Tovarin toisen perustajan Joona Kotilaisen ottamia.

Katso, mitä Tovari muuten puuhailee tästä.

Takaisin